10
mrt
2023
met hakken wegzakken in gras op trouw

Niet in het gras wegzakken met je trouwschoenen?

Wil je niet met je hakken wegzakken in het gras op je trouw? Dan gebruik je best speciale hakbeschermers. Hakbeschermers zorgen er ook voor dat je je geliefde trouwschoenen niet beschadigt.

Wegzakken met hakken in het gras

Bij veel bruiloften vinden er buitenactiviteiten plaats. Denk maar aan een ceremonie op een grasveld waarbij de gasten vooral op mooie stoeltjes zitten, maar jij als bruid wel rechtstaat bij het uitspreken van de huwelijksgeloften, het wisselen van de ringen, of het geven van die eerste kus als pasgetrouwd stel. Ook recepties durven al eens buiten gegeven te worden. Als bruid sta je soms op gras tijdens het felicitatiemoment, of je schrijdt van tafeltje tot tafeltje om je gasten te begroeten.

Tijdens al die momenten loop je het risico om met je stiletto’s weg te zakken. Niet alleen is dit heel onhandig (geen enkel bruid verliest graag haar evenwicht), ook worden je daardoor snel vuil. En aangezien de hakken op een bruiloft wel eens witte bruidsschoenen durven te zijn en/of van tere materialen (denk: satijn) zijn grasvegen en aardevlekken onvermijdelijk.

Hakbeschermers

Hakbeschermers zijn schuif je over je hak, en hebben onderaan een cirkelvormige verbreding. Die verbreding zorgt voor een betere verdeling van het gewicht over de stilettopunt, en zorgt ervoor dat je niet wegzakt. Hakbeschermers zijn van doorzichtig kunststof gemaakt, en kan je dus over iedere kleur schoen dragen. De kunststof beschermt bovendien het onderste gedeelte van je stiletto, waardoor je beschadiging aan je mooie trouwschoenen voorkomt.

Waar vind je deze hakbeschermers? Op heelos.nl kan je hakbeschermers vinden in twee verschillende maten: small (voor hakken van 6 tot 8 mm breed) en medium (voor hakken van 8 tot 11 mm breed).