16
feb
2022
Beige bruidslaarsjes Kazar

Trouwlaarsjes in plaats van pumps

Steeds meer bruiden kiezen voor trouwlaarsjes in plaats van de klassieke pumps. Vooral in de koudere maanden zijn trouwlaarsjes populair. Laarsjes onder een trouwjurk kunnen verrassend mooi zijn!

Persoonlijke touch

Alles kan en alles mag voor je bruiloft. Toch vinden de meeste koppels het fijn om een aantal tradities in ere te houden. Mooie bruidskledij is daar één van. Maar het is zeker toegestaan om een persoonlijke touch aan je outfit te geven. Sommige bruiden kiezen voor een gekleurde of een korte trouwjurk. Andere bruiden kiezen voor bijzondere schoenen. Eén van de mogelijkheden is het kiezen van mooie trouwlaarsjes in plaats van pumps. Witte enkellaarsjes zijn bijvoorbeeld een hele mooie keuze. Deze schoenen ademen nog steeds een bruiloftssfeer, maar zijn nét dat tikkeltje anders.

Trouwlaarsjes: lekker warm

Het voordeel van trouwlaarzen is dat ze je voeten warmer houden dan klassieke trouwschoenen. Vooral in de wintermaanden komt dit zeker van pas! Maar ook in de herfst of in de lente kan het flink koud zijn. Bruidslaarsjes in combinatie met een panty kunnen dan een oplossing zijn.

Beige bruidslaarsjes Kazar
Beige bruidslaarsjes Kazar

Bruidslaarsjes combineren

Laarzen onder een trouwjurk dragen is makkelijker dan je denkt. Zeker de puntige laarsjes kunnen heel chique zijn! Dan komen de puntjes vanonder je jurk piepen. Maar zelfs bij korte trouwjurken kunnen trouwlaarsjes erg mooi zijn. Ook jurken die vooraan wat korter zijn dan de achterkant zijn erg geschikt als je jouw bijzondere schoenen extra in het oog wil laten springen. Daarnaast zijn er ook bruiden die liever geen jurk dragen, maar opteren voor een trouwpak. Ook dan kunnen trouwlaarsjes een mooie uitkomst zijn. Ze zijn net wat stoerder dan gewone pumps.

Witte laarsjes onder pak

Op Trouwschoendames zijn er mooie trouwlaarsjes te vinden.