26
dec
2023
Kleine webshop trouwschoenen

Waarom op een kleine webshop trouwschoenen kopen?

Waarom zou je op een kleine webshop trouwschoenen kopen? Wat zijn de voordelen en de nadelen?

Voordelen kleine webshop voor trouwschoenen

  • Jouw trouwschoenen zijn vrij uniek. De meeste bruiden die online hun schoenen kopen komen terecht op websites van de e-commerce reuzen. Algoritmes zorgen ervoor dat de populairste schoenen van dat moment het meest gepusht worden. Een heel aantal bruiden zullen in jouw trouwperiode met dezelfde schoenen trouwen. Koop je je schoenen op Trouwschoendames? Dan weet je dat jouw bruidsschoenen behoren tot een exclusieve selectie.
  • De modellen zijn zeer zorgvuldig uitgezocht. Er zijn geen tientallen modellen van honderden verschillende merken. In plaats daarvan werden de allermooiste modellen persoonlijk geselecteerd door Trouwschoendames. Dat bespaart je heel wat zoekwerk tussen een overaanbod waar het vaak ‘net niet’ is.
  • Er staat een echt persoon in voor de selectie en verzending van jouw schoenen. Bij problemen kan je dus steeds iemand contacteren.
  • Er wordt niet met drop-shipping gewerkt. Alle schoenen zijn fysiek aanwezig in de stock, en worden op hun kwaliteit gecontroleerd.

Nadelen kleine webshop voor trouwschoenen

  • Een kleine webshop betekent een kleine ondernemer die geen gigantische stockvoorraad tot haar beschikking heeft. De stockruimte van Trouwschoendames is beperkt, wat ervoor kan zorgen dat jouw favoriete model niet meer in jouw maat beschikbaar is. Stuur gerust een mailtje, dan proberen we altijd mee te zoeken naar een oplossing.

Benieuwd geworden naar de collectie? Zoek hier jouw mooiste bruidsschoenen.