19
jan
2021
Trouwschoenen inlopen

5 onmisbare tips om je trouwschoenen in te lopen

Je hebt de perfecte schoenen gevonden. Fantastisch!

Om te zorgen dat je op je trouwdag zonder zorgen kunt genieten van je schoenen, is het belangrijk dat je schoenen goed ingelopen zijn. Zelfs de meest comfortabele of de best zittende schoenen kunnen na verloop van tijd wat ongemakken veroorzaken als ze op voorhand niet goed zijn ingelopen.

De schoen moet zich volledig naar jouw voet kunnen zetten. Daarom geef ik je graag wat tips mee.

Tip 1

Je kunt het best een vast terugkerend moment prikken om de schoenen in te lopen. Zo wordt het een gewoonte, en hoef je minder moeite te doen om het te onthouden.

Tip 2

Bedenk of je het belangrijk vindt of mensen je schoenen mogen zien of niet. Als je de schoenen geheim wilt houden voor je partner, kies je vanzelfsprekend een moment uit waarop die het huis uit is. Vaste sportafspraken, of niet overlappende werktijden zijn ideaal hiervoor. Als je er geen probleem mee hebt dat anderen je schoenen zien, heb je wat meer vrijheid in je timing.

Tip 3

Wat betreft de activiteiten voor het inlopen, kies je best voor een combinatie van zitten en staan. Huishoudelijk werk zonder risico op vlekken en beschadigingen is een goede gelegenheid. Denk aan stofzuigen, strijken, of opruimen.

Tip 4

Als je ervoor kiest om de schoenen buitenshuis in te lopen, houd je best rekening met de ondergrond. Het zou zonde zijn om je schoenen te beschadigen.

Tip 5

Mijn ultieme tip: ga met je trouwschoenen naar de supermarkt. De ondergrond is perfect, je loopt voor een poosje rond, maar bent ook niet té lang van huis weg. Wil je een geheim weten? Ik liep mijn trouwschoenen in in de IKEA. Perfect!

Veel succes met het inlopen van je trouwschoenen!

Je trouwschoenen nog niet gevonden?

Zou je dolgraag je trouwschoenen inlopen maar heb je ze helaas nog niet gevonden? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Trouwschoendames.

Leave a Reply