17
mrt
2021
Gouden trouwschoenen Rachel Simpson

Wat zijn de 3 grootste troeven van gouden schoenen?

Weet jij waarom je absoluut gouden schoenen in je kleerkast moet hebben? Weet jij wat de magie van de gouden schoen is?

1. Ze geven een dure upgrade aan je outfit

Gouden schoenen geven je outfit een dure upgrade. Het maakt niet uit of je je outfit in de grabbelbak in de solden hebt gevonden, het ziet er meteen uit alsof je het bij een poepchique designer aangeschaft hebt.

Dus als je geen zin of geen geld hebt om je volledige kleerkast een upgrade te geven, dan kan je met een kleine investering in een paar goudkleurige schoenen je garderobe naar een hoger level tillen.

Gouden schoenen staan natuurlijk schitterend onder een feestelijke jurk, maar zelfs een jeans of een gewoon zwart joggingspak kunnen ze er magnifiek laten uitzien.

2. Ze zijn altijd feestelijk

Met gouden schoenen aan je voeten is het altijd feest. Draag ze tijdens je bruiloft, tijdens de eindejaarsfeesten, op verjaardagsfeestjes, op housewarmings en op babyborrels. Of draag ze op een doordeweekse dag, want ook dat is de magie van de gouden schoen: ze kunnen een gewone dag omtoveren tot een feestelijke gebeurtenis.

3. Ze passen bij zo goed als iedere kleur

Als je een eindeloze twijfelaar bent als het op combineren van kleuren aankomt, zijn gouden schoenen je beste vriend. Goud staat bij veel kleuren erg mooi. En niet alleen kleurrijke outfits komen mooi tot hun recht met gouden schoenen: ook een zwarte of een witte outfit kan perfect met gouden schoenen afgewerkt worden.

Kortom, een paar gouden schoenen is een super slimme investering voor je kleerkast!

Op Trouwschoendames hebben we een mooi assortiment. Zachtgoud, felgoud, rosé-goud,… De keus is aan jou!
Ontdek de GOUDEN COLLECTIE.

Leave a Reply