26
mei
2021

Hoe kan je witte trouwschoenen interessanter maken?

Vind je het idee van witte trouwschoenen wel leuk, maar vind je ze al snel te gewoontjes? Te klassiek?

Dan ben je zeker niet de enige! Veel bruiden zijn op zoek naar manieren om hun witte trouwschoenen net dat tikkeltje interessanter te maken.

Witte trouwschoenen lijken een logische keuze onder een witte trouwjurk, maar hebben al snel een braaf imago. Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Op Trouwschoendames hebben alle witte trouwschoenen een bijzondere kant. Snuister gerust door het aanbod, of lees onderstaande tips:

Zo kun je witte trouwschoenen tóch interessant maken

1) Kies voor witte schoenen met een detailprint. De witte schoen is dan vrij sober en eenvoudig, maar een klein deeltje is versierd met een print.

Witte trouwschoenen Zebra Steve Madden
Witte hakken met zebradetail Steve Madden

2) Kies voor witte schoenen met een speelse toevoeging van diamantjes. Het toevoegen van diamantjes, zeker als dit in een ongebruikelijke vorm is, maakt van een simpele witte schoen een echte eye catcher. Niemand kan jou nog ‘doorsnee’ noemen!

Witte trouwschoenen met diamantjes Forever New
Witte sandalen met diamantjes Forever New

3) Kies voor een witte schoen met een strik. Een gewone witte pump wordt al snel een feestelijke en bijzondere schoen met een mooie strik vooraan. Dit maakt het ontwerp net wat specialer dan doorsnee.

Witte pumps Ted Baker - Trouwschoenen
Witte pumps Ted Baker

4) Kies voor witte schoenen met fijne bandjes. Als je niet houdt van grote oppervlaktes wit in je schoenen, maar je wilt wél een matching kleur met je jurk, dan kan je kiezen voor witte sandaaltjes met fijne bandjes.

Witte trouwschoenen Ted Baker_6
Witte hakken Ted Baker

Onthoud dat witte schoenen zeker niet saai hoeven te zijn! En sowieso wordt elke schoen bijzonder als je ze onder jouw schitterende bruidsjurk draagt.

Leave a Reply