2
okt
2021
Herfstbruiloft pompoen

Welke kleur schoenen past bij een herfstbruiloft?

De herfst! Een trouwseizoen met een prachtig kleurenpallet. Denk aan al die warme kleuren die in de natuur terug te vinden zijn, en je vindt meteen inspiratie voor de meest gezellige bruiloftsaankleding. Een herfstbruiloft vraagt om een heel eigen styling, en hierop vormen de schoenen geen uitzondering. In dit artikel presenteren we daarom drie kleuren voor trouwschoenen die het prima doen in de herfst, en mooi combineren met andere decoratieve elementen.

Herfstbruiloft

Voor we beginnen met is het belangrijk te melden dat witte of crèmekleurige schoenen altijd (ja, altijd!) kunnen. Maar als je toch graag een bijzonder (herfst)kleur wilt, dan kan je ook aan deze 3 kleuren denken:

1. Taupe

Taupe is een zeer geschikte kleur voor een herfstbruiloft! Het zit tussen bruin en grijs in, en matcht daarom uitstekend bij de natuur die haar groene kleur verliest. Denk aan de kleur van de takken van de bomen. Het is ook een vrij neutrale kleur, die andere uitbundigere herfstkleuren perfect kan vergezellen. Taupe is ook een zeer mooi kleur voor een trouwkostuum of de kostuums van de suite. Het kan dan een leuk idee zijn om de schoenen van de bruid en trouwkostuum(s) op elkaar af te stemmen.

Taupe trouwschoenen Carmela
Taupe sandalen Carmela €89,99

2. Goud

De herfst is een seizoen met warme kleuren, en gouden elementen kunnen die gezellige herfstgloed nog versterken. Gouden trouwschoenen tijdens de fotosessie met rode, bruine, en gele bladeren leveren gegarandeerd prachtige beelden op.

Rosé-gouden pumps Truffle collection
Rosé-gouden pumps Truffle collection €69,99

3. Beige

Wil je toch niet te ver van het klassieke wit of ivoorkleur gaan voor je bruidsschoenen, dan kan je ook aan beige denken. Beige is iets donkerder dan de klassieke trouwschoenkleuren, en ligt qua temperament gevoelsmatig dichter bij de herfst. Maar het is nog steeds een relatief bleke kleur, en uitstekend geschikt om met een ivoorkleurige of champagnekleurige trouwjurk te combineren.

Ivoorkleurige trouwschoenen Call It Spring
Beige hakken Call It Spring €89,99

Kortom, de herfst heeft zijn eigen kleurenpallet die zich prima laat combineren met verschillende kleuren trouwschoenen. Ontdek de volledige collectie HIER.

Herfstbruiloft pompoen