15
jul
2021
Huwelijksreis trouwschoenen doordragen

Je trouwschoenen op huwelijksreis dragen?

Tenzij je een destination wedding organiseert, nemen niet veel bruiden hun trouwjurk mee op huwelijksreis. Wat wel mogelijk is, is om je trouwschoenen mee te nemen. Of je nu vlak na je huwelijksfeest vertrekt, of een poosje later; het is fijn om een item mee te nemen dat je gedragen hebt op jullie trouwdag. Op Trouwschoendames zijn we grote voorstander van het verder doordragen van je trouwschoenen. Een huwelijksreis is daar al meteen een perfecte gelegenheid voor.

De mate waarin je je trouwschoenen kunt doordragen op huwelijksreis is natuurlijk afhankelijk van het soort trouwschoenen dat je gedragen hebt, en het type huwelijksreis dat je zal maken. Een trektocht door de Alpen doe je natuurlijk niet op je witte stiletto’s. Toch is er ook op avontuurlijke reizen heel veel mogelijk!

Romantisch diner

Grote kans dat je trouwschoenen zeer mooie en feestelijke exemplaren zijn. Niks leuker dan deze pareltjes te dragen op een romantisch dinertje op huwelijksreis. Draag ze onder je mooiste jurk, en je wordt meteen terug gekatapulteerd naar jullie memorabele trouwfeest.

Platte trouwschoenen

Heb je gekozen voor platte trouwschoenen, of had je een plat reservepaar bij de hand? Dan kan je die ook overdag dragen. Misschien heb je op je huwelijksdag op teenslippers gedanst. Steek dit paar in je valies om mee te nemen naar het zwembad. Of misschien heb je wel gekozen voor comfortabele sandaaltjes? Daarmee kan je gerust door leuke stadjes flaneren. Op Trouwschoendames vind je mooie platte trouwschoenen.

Witte outfits

Wil je je helemaal bridal voelen, neem dan voldoende witte outfits mee op reis. Een witte jurk, een witte badjas (misschien hangt die al in het hotel), een witte kimono,… Het is super leuk om de bruidssfeer door te trekken op je huwelijksreis. Als je in een witte trouwjurk getrouwd bent, is de kans groot dat je mooie matching trouwschoenen hebt gedragen. Deze trouwschoenen kan je dan perfect onder je witte outfit dragen op huwelijksreis!

Huwelijksreis trouwschoenen doordragen

Bron afbeelding: Pexels

Leave a Reply