8
nov
2020
Trouwschoenen doordragen na bruiloft

Wanneer kan je nog je trouwschoenen dragen na de bruiloft?

Het is helemaal niet nodig om je trouwschoenen na de bruiloft eenzaam in je kast te laten staan. Het is juist erg leuk om schoenen waaraan je zo’n emotionele waarde hecht nog veel te kunnen dragen! Ik som een aantal gelegenheden op waarop je nog perfect je trouwschoenen kunt doordragen na de bruiloft.

Op trouwfeesten

De makkelijkste manier om je trouwschoenen door te dragen na je bruiloft is door ze aan te trekken als je zelf als gast op een bruiloft aanwezig bent. Je trouwschoenen zijn normaal gezien super feestelijke exemplaren, dus ze zijn bij uitstek geschikt om te dragen op andere huwelijksfeesten. Niemand die het merkt dat dit je eigen trouwschoenen zijn, en je weet zeker dat je er de dansvloer mee onveilig kan maken!

Op je huwelijksverjaardag

Geen mooiere manier om je trouwfeest te herdenken dan je trouwschoenen opnieuw uit de kast te halen. Waar je trouwjurk iets moeilijker te dragen is na je trouwfeest (oké, quasi onmogelijk), kan je heel makkelijk je schoenen opnieuw dragen. Tijdens dat etentje ter ere van je huwelijksverjaardag, of gewoon thuis om je man of vrouw te verrassen.

Op communies of lentefeesten

Omdat trouwschoenen vaak iets bleker van kleur zijn, zijn ze heel mooi te combineren bij jurkjes en feestelijke ensembles. Tijdens communies en lentefeesten die traditioneel gezien in het voorjaar plaatsvinden, is de feestkledij vaak vrolijk en licht gekleurd. Denk bijvoorbeeld aan een muntgroen jurkje met beige hakken. Of een rood-wit gebloemd ensemble met witte pumps. Het is ook super leuk dat je je eigen trouwschoenen op een ander belangrijk familiemoment opnieuw uit de kast kan halen!

Tijdens de feestdagen

Trouwschoenen zijn niet alleen wit, ze zijn ook vaak uitgevoerd in zilverkleurig of goudkleurig materiaal. Of ze zijn versierd met glitters! Al deze elementen zijn erg geschikt om de feestdagen in stijl door te brengen. Die glitterschoenen zijn prachtig onder je little black dress. Kerst en nieuw zagen er nog nooit zo goed uit!

Op je verjaardag

Zelfs al zijn je trouwschoenen een beetje over the top, dan nog kan je ze heel makkelijk dragen op je verjaardag. Want als er één dag is waarop jij ongegeneerd kan uitpakken met de meest feestelijke outfits, dan is het wel op je verjaardag. Jij bent het feestvarken, leef je helemaal uit!

Doordeweeks

Je zou het niet verwachten, maar verschillende modellen trouwschoenen kan je ook doordeweeks dragen. Onder een mooie jeans komen ze bijvoorbeeld goed tot hun recht. Houd de rest van je outfit dan wel wat soberder om het geheel in balans te houden. Een simpele outfit maak je meteen een stuk interessanter door er speciale schoenen onder te dragen. Elke dag kan namelijk een feestje zijn!

Blijf vooral je trouwschoenen dragen na je bruiloft!

Zoals je ziet kan je prima je trouwschoenen doordragen na de bruiloft. Heel belangrijk is dan wel dat je trouwschoenen aankoopt die geen ‘typisch’ trouwschoenontwerp hebben. Oerklassieke witte satijnen bruidsschoenen met lage hak en lange puntneus zal je niet makkelijk doordragen. Maar modieuze schoenen die je écht mooi vindt kan je nog op meerdere gelegenheden dragen. Op Trouwschoendames.be zijn alleen trouwschoenen te koop waarvan je nog lang na je trouwdag plezier van hebt. Ontdek de volledige collectie HIER.

1 Response

  1. Pingback : Trouwschoendames Welke schoenen moet je dragen als bruiloftsgast? - Trouwschoendames

Leave a Reply